تبلیغات
زن امروز

درباره ما



زن امروز یک وبلاگ گروهی است برای تبدیل برنامه ریزی به یک عادت. به غیر از آن می کوشیم مهارتهای جدید بیاموزیم مهارتهای فعلی را ارتقا دهیم و عادات ناپسند را ترک گوییم تا مسیر متعالی شدن را بپیماییم. هر آنچه را که در این مسیر نیاز داریم خواهیم آموخت.
ایجاد کننده وبلاگ : زن امروز



شیرینی ناپلئونی


خمیر ورقه ای 
خامه فرم گرفته 2 پیمانه
پودر قند 1/2 پیمانه



خمیر ورقه ای را به قطر نیم سانتیمتر باز نموده به ابعاد 5 در 3 سانتیمتر برش بدهید و در سینی شیرینی پزی قرار داده با چاقو چند برش روی خمیر بزنید . و در سینی دیگری تکه های اضافی خمیر را قرار دهید . فر را از یک ربع قبل با حرکت 400 درجه فارنهایت روشن نموده و سینی را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید . پس از آن درجه حرارت فر را روی 300 درجه فارنهایت گذاشته و به مدت 15 دقیقه قرار بماند تا خمیر ناپلئونی پخته شود . سینی را از فر بیرون آورده بگذارید سرد شود و در سینی که اضافات خمیر قرار دارد باید رنگ آن تیره تر شود . سپس آن را با دست خرد کرده با پودر قند مخلوط کنید و برای تزئین روی شیرینی استفاده کنید . برای وسط شیرینی نیز از خامه زده شده استفاده کنید . روش کار بدین صورت است که یک تکه شیرینی را از وسط دو نیم کرده روی یک تکه آن خامه مورد نظر را گذاشته و تکه دیگری از شیرینی را روی آن قرار داده و مجدداً روی آن خامه ریخته و در آخر از مخلوط پودر قند و خرده های ناپلئونی برای روی شیرینی استفاده کنید 




» زن امروز -23 ( جمعه 3 آذر 1391 )
» زن امروز-22 ( چهارشنبه 17 آبان 1391 )
» زن امروز-21 ( دوشنبه 15 آبان 1391 )
» زن امروز-21 ( دوشنبه 15 آبان 1391 )
» زن امروز-20 ( جمعه 5 آبان 1391 )
» زن امروز-19 ( پنجشنبه 20 مهر 1391 )
» زن امروز-18 ( جمعه 14 مهر 1391 )
» آشپزی-13 ( شنبه 11 شهریور 1391 )
» زن امروز-17 ( چهارشنبه 8 شهریور 1391 )
» زن امروز-16 ( سه شنبه 7 شهریور 1391 )
» زن امروز-15 ( پنجشنبه 28 اردیبهشت 1391 )
» زن امروز-14 ( یکشنبه 17 اردیبهشت 1391 )
» زن امروز-1391-الف ( جمعه 15 اردیبهشت 1391 )
» زن امروز-13 ( چهارشنبه 25 آبان 1390 )
» زن امروز-12 ( سه شنبه 19 مهر 1390 )

آمار سایت

جستجو در مطالب